Slagter: de kan bare det der med kød

slagter

Der findes slagtere i Rønde – og der findes slagtere i mange andre byer; heldigvis! For en god slagter skal man ikke kimse af. En god slagter har forstand på kød. En god slagter sælger kun godt og ordentligkød. Og ved en god slagter ved man, hvad man får. Der er ikke underlige ting i leverpostegen, og der er ikke kun 40% kød i pølserne. Her er det ordentligt kød med god smag. En god slagter har respekt for kødet og for det dyr, som det kommer fra. Det er til en ordentligt slagter, man skal gå, hvis man skal have noget godt kød eller gode kødprodukter.

Derfor er det vigtigt at kende en god slagter

De fleste har prøvet at få en dårlig bøf. En bøf, der smager som om, der er noget galt med kødet. Hvis du også har prøvet det, så overvej lige en gang, næste gang du skal have en bøf, om du ikke skulle tage at tage til en slagter og købe den. Du glæder dig til bøffen, dine tænder løber i vand ved tanken. Du har lavet det hyggeligt om aftenen og lavet lækkert tilbehør til bøffe, og så smager den bare ikke, som du havde håbet. Det er bare ikke det værd. En bøf skal smage godt. Så drop det dårlige kød og vælg noget godt kød. Men hvad pokker er godt kød, det kan godt være svært at finde ud af. Det er også en god grund til at gå til en slagter, for de kan hjælpe dig med at få noget godt med hjem. De kan også hjælpe dig med at få det rigtige med hjem. Hvis du har en ret, som du gerne vil lave, men ikke ved hvilken form for kød, der vil være bedst. Måske har du både problemer med, hvilket dyr, der skal bruges, og hvilken udskæring, der er den bedste til lige netop den ret, som du gerne vil lave. Fortvivl ikke for det kan en slagter også godt hjælpe dig med. Så faktisk er der ikke mange grunde til ikke at gå ned og sige hej til den lokale slagter og se, hvad han kan hjælpe dig med, så din aftensmad kan blive ekstra god.

Slagtere kan også andre ting

Hvis man ikke gider at lave mad selv, så er der også mange slagtere, der laver mad ud af huset. Du slipper for at lave maden, men kan stadig nyde noget lækkert, der er lavet i din slagterbutik. Det vil sige lækker og let aftensmad til dig. Igen godt kød, og du behøver ikke selv at stå i køkkenet for at få det.

Slagtere står for kvalitet. Og kvalitet er godt, i hvert fald når det er noget, man skal spise.

Hvis du går meget op i økologi, er det også muligt at få opfyldt; i hvert fald i nogle slagterbutikker. Så husk slagteren næste gang du vil have kød.

Be the first to comment on "Slagter: de kan bare det der med kød"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*