Spred god julestemning med firmagaver jul

firma julegaver

Når medarbejderne går på juleferie, er der intet bedre end at få en lille present med hjem fra chefen, som samtidig giver en følelse af at værdsætte sine ansatte. Udover glæden ved at give for chefen gør den lille julegave fra firmaet også, at man som medarbejder kan mærke taknemmeligheden over sin indsats i det forgange år. Det er derfor en fremragende idé at give firmagaver op til jul.

Anerkendelse giver inspirerede medarbejdere

Firmagaver jul kan fås i mange forskellige prisklasser, og det er virkeligheden ikke prisen, der afgør kvaliteten af gaven. Faktisk kan man sagtens bruge halvt så mange penge som sidste år, så længe man tænker sig om og vælger den rette gave. I stedet for at give alle medarbejdere et gavekort til en restaurant eller en butik, hvilket kan virke en anelse uopfindsomt, kan det være smart at vælge en gave, der passer til højtiden. Firmagaver til jul skal allerhelst bære præg af at være en julegave, uden at der nødvendigvis skal være tale om et julemandskostume eller en nissepigedragt.

Denne artikel er skrevet med inspiration fra sikkerhedsøjne.dk

Giv firmagaver, der indgår som en del af julemiddagen

Hvis man som chef har lyttet efter i frokostpausen, har man ofte kunne lægge mærke til bestemte juletraditioner, der går igen hos flere medarbejdere. Måske har der været en diskussion om, hvilken ret, der serveres ude i de små hjem den 24. december. Denne information kan man bruge, når man vælger firmagaver til jul. Sammensæt gerne en lille kurv med udsøgte produkter, der svarer til medarbejdernes madvaner hen over julen. Spiser de fleste af de ansatte eksempelvis and til jul, kan man som chef købe svesker og en vin, der passer godt til and. Har man et lidt større budget og er ude i god tid, kan man også vælge at købe en dyr and af en fremragende slags i en høj kvalitet.

Be the first to comment on "Spred god julestemning med firmagaver jul"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*