Mange huse trænger til ny loftisolering

isoleringsarbejde

Vinteren er over os, og som de fleste ved kan vi her i landet, nå rigtig lave temperaturer i vinteren. Heldigvis har de fleste af os en dejlig varm bolig, hvor vi kan søge ly af kulden, og hvis der er koldt i vores hjem, kan vi altid bare skrue op for varmen. Det er i hvert fald sådan rigtig mange mennesker tænker. Det er de færreste der rent faktisk tænker, at kulden kunne skyldes, at deres hjem ikke er isoleret ordenligt. Det gælder specielt, hvis man bor i en bolig af ældre dato, hvor der ikke har været gjort noget ved isoleringen i mange år.

En bolig der ikke er isoleret ordenligt, vil typisk også have et dårligt indeklima, og man bruger mange flere penge end nødvendigt på opvarmning af denne. Der findes altså flere gode grunde til, at få tjekket isoleringen. Det kan både være i muren, men også på loftet. Ofte handler det om, at folk ikke har overskud til, at få det gjort i en ellers travl hverdag. Her skal man blot tænke på alle de penge, som man vil kunne spare på varmeregningen ved, hvis man får isoleret huset ordenligt.

Vi anbefaler dette firma til loftisoleringsarbejdet.

Fordele og ulemper ved ny loftisolering

En af de helt klare fordele ved, at få isoleret sit loft, hvis man har opdaget, at der er utætheder i den nuværende isolering, er at man vil kunne spare en masse penge på varmeregningen. Selvfølgelig skal man regne med, at det koster lidt penge, at få lagt ny isolering, men dette bør man se som en investering i en billigere varmeregning fremover, og ikke en udgift. En anden fordel er, at man beskytter miljøet. Hvis man bare vælger, at skrue ekstra op for varmen en kold dag, vil man også udlede mere co2, som er en af de helt store syndere i den miljøkrise, som mange eksperter mener vi befinder os midt i.

Den eneste ulempe er, at man selvfølgelig kommer til at skulle sætte lidt tid af i enten hverdagen eller weekenden, når hånværkerne kommer for at påføre ny isolering. I dag er det dog meget hurtigere at indsætte ny isolering i forhold til tidligere. I Humlebæk og Hillerød, er der mange der har anvendt den løsning, at man sprøjter isolering ind via slanger. Det betyder, at man ikke er nødt til at kravle op på loftet, og påmontere plader af isolering.

Sådan finder du den billigste loftisolering

Der er penge at spare, hvis man bruger lidt tid på, at finde de steder der tilbyder den billigste loftisolering. Dette kan man gøre på flere forskellige måder. Ofte vil det letteste være, at finde et firma på nettet, der tilbyder denne service. Det foregår typisk således, at man indhenter tilbud fra tre til fire virksomheder. Når man modtager disse tilbud, kan man hurtigt identificere, hvad det generelle prisleje ligger omkring. Nu kan man så beslutte sig for, hvorvidt man vil vælge det firma der er billigst, eller dem som man tror er mest kvalitetsbevidste.

Be the first to comment on "Mange huse trænger til ny loftisolering"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*