Cannabis olie, den perfekte kur

cannabis medicinsk

Olien lavet af cannabis

Jeg ved allerede hvad du tænker, når du læser titlen på denne artikel. Du tænker ”uhh nu er der en eller anden hippie der skal til at fortælle mig hvorfor cannabis burde være lovligt, og at det kurerer alle verdens lidelser!” Og et eller andet sted så er det lidt det jeg skal, men så alligevel ikke. For det jeg vil snakke om i dag er faktisk ikke cannabis, men cannabis olie. ”Big deal” tænker man sikkert, ikke? For hvad er der så stort ved olien af cannabis som ikke findes i en regulær og hamrende ulovlig joint med lidt tjald? Jo det er først og fremmest, at i modsætningen til den fede joint der lige er blevet nævnt, så er denne cannabis olie faktisk helt og aldeles lovlig i Danmark, så du behøver ikke at tage et smut forbi fristaden eller en dealer for at få noget, du kan lige så vel få det i en lovlig butik.

Men hvordan kan det være? Jeg har da hele tiden troet, at cannabis og de forskellige former for cannabis var hamrende ulovligt i Danmark? Er det ikke et af de der emner som hele tiden bliver taget op i medierne og hele tiden bliver snakket og snakket løs om? Og så er der altid en eller anden langhåret hippie som prøver at sige til os, at der rent faktisk er en hel masse sundhedsfordele ved at indtage det? Måske, men nu er jeg altså ikke en langhåret hippie og jeg er kommet for at fortælle dig om hvordan cannabis olie faktisk på mange måder ikke er ligesom det ”produkt” som navnet originalt kommer af (altså planten der ligger til grund for de kendte og euforiserende stoffer, og så olien som bliver brugt til helbredelse).

Forskellene

Der er rigtig mange forskelle på de to ting og jeg vil nu gå ind på dem. Som sagt ovenfor så er cannabis olie først og fremmest helt lovligt i Danmark mens andre variationer af ting som bruger cannabis som fundament ikke er det. Dette er fordi, at tjald og lignende ting er hamrende euforiserende, altså at det er stoffer man tager som har en direkte effekt på hvordan du tænker og agerer dig lige bagefter. Sådanne ting kan godt være risikable for et moderne samfund, selvom jeg personligt mener de er lidt for hårde på tjald. Cannabis olie mangler derimod cannabis stoffet THC som er det euforiserende middel. Så når du indtager cannabis olie, så er det faktisk lige så meget det samme som at indtage kokosolie, bare at det er meget, meget sundere at indtage.

For det har nemlig vist sig, at cannabis olie har en gigantisk indflydelse på hvor godt du lever dit liv. Det er blevet bevist at der er rigtig mange lidelser som cannabis olie kan gøre en gigantisk forskel på, og det synes jeg personligt bare er fedt. Så hvis du selv lider af noget stort eller kender nogen som måske har en kronisk sygdom, så kan du anbefale cannabis olie til dem.

Besøg også denne informationsside om cannabis olie.

Be the first to comment on "Cannabis olie, den perfekte kur"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*