Dyrlægen i Højbjerg

hundesnude

Mange har mange overvejelser om hvad det lige er der foregår til disse berømte og berygtede behandlings ceremonier, som dyrlæge i Højbjerg holder. Men hermed kan du få indsigt i det fordi, at dyrlæge i Højbjerg har udtalt sig.

TIP: Mangler du en dyrlæge i Højbjerg? Så klik her.

At få indsigt i behandlinger til dyrlæge i Højberg er noget af et privilegium

I årtier har snakken gået i Højbjerg. For hvorfor er det, at dyrene er så vilde med at komme til behandling hos dyrlæge i Højbjerg. Hvad er det lige hun gør, som fungerer så godt? De har tænkt så det knager og da de jo af gode grunde ikke kan spørge dyrene, er de med årene blevet mere og mere nysgerrige. En dag fik en lille dreng fra Højbjerg sneget sig hen til huset, hvor dyrlæge i Højbjerg holder til. Da det var en varm dag havde dyrlæge i Højbjerg for en gang skyld vinduerne åbne og det kom hun senere til at fortryde. For da hun sad der i chaiselonen med den store hest og havde en behandling så fik den lille dreng set alt hvad der foregik og alt hvad der blev talt om. Da han var lille og nysgerrig af natur fortalte han naturligvis alle i Højbjerg hvad han havde set den berømte dyrlæge gøre og sige og snart var de behandlinger, som dyrlæge i Højbjerg holdt, slet ikke en hemmelighed. Det var simpelthen tydeligt for enhver hvad hun gjorde. Og da hemmeligheden kom ud så var der pludseligt utallige konkurrencer rundt omkring. For folk fandt ud af hvor nemt det var at gøre dyrene tilfredse, at mange selvfølgeligt ville tjene penge på det og snart begyndte en reel konkurrence indbyggerne imellem

Det som drengen så hos dyrlægen i Højbjerg

Måden, hvorpå dyrlæge i Højbjerg behandlede sine dyrepatienter var yderst utraditionel, det var klart for alle, men at den var så utraditionel, som den rent faktisk var det havde ingen troet. Da drengen var kommet forbi vinduet havde han først fået et stort chok. Udover at han så en stor hest sidde oprejst i en sofa med dyrlæge i Højbjerg overfor så så han også en mærkelig maskine sidde på hestens hoved. Først blev han bange og troede, at hesten blev tortueret og havde fået denne maskine på mod dens vilje, men han skulle snart se, at han havde taget fejl. For da han med hænderne i vindueskarmen betragtede dyrlæge i Højbjerg overfor hesten så han hvordan de kommunikerede. Først stillede dyrlæge i Højbjerg et spørgsmål og drengen tænkte, at det var da nok noget af det dummeste, for selv om han var en lille dreng blot, så vidste han da godt, at det jo ikke ligefrem er sådan, at dyr kan svare eller overhovedet forstå hvad der bliver sagt til dem. Til drengens store overraskelse kom der dog en dyb, robotagtig stemme ud af hesten. Drengen blev så forskrækket, at han næsten mistede fodfæstet og faldt ned fra tredje etage, hvor han var kravlet op. Nu kendte han dyrlæge i Højberg hemmeligheden.

Be the first to comment on "Dyrlægen i Højbjerg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*