Beskyt familien! Få foretaget en fjernelse af hvepsebo i sommerhuset

hveps

Hvis ens dagligdag foregår inde i midtbyen i København, kan det selvsagt være et kærkomment og fredfyldt skift at komme lidt udenfor byen på sommerferie. Man behøver ikke skulle køre langt for at få en markant luftændring, dette kan sagtens opnås i andre områder af Sjælland. Det kan være en glimrende investering i familielivet at købe sig et sommerhus på Midtsjælland, eller måske lidt længere nordpå, omkring Allerød kommune. Således behøver man ikke at skulle køre langt med børnene på bagsædet før man kan nyde freden og roen som hersker i sommerhusområderne.

Når man har investeret i et sommerhus et det en dejlig ting at kunne se frem til at solen forsigtigt begynder at bryde frem igen efter en lang vinter. Så kan man begynde at glæde sig til at kunne tage af sted på små weekendture til sit nye sommerhus. Og når børnenes sommerferie endelig indtræffer kan man tage afsted på ferie i sommerhuset i længere tid. Det er dog vigtigt at huske at når sommerhuset har stået tomt og forladt i en længere periode kan der vente en ubehagelig summende overraskelser når man ankommer.

En fjernelse af hvepsebo forhøjer børnenes trivsel

Det er vigtigt at tage sig i agt for hvepsebo. En stor aktivitet af hvepse i haven tyder på at der formentlig er et hvepsebo i nærheden og hvis ikke man tager sig af det kan de udvikle sig helt vildt. Især med børn er det vigtigt at tage sine forholdsregler. Mange børn er meget bange for hvepse og det kan være svært for dem at tage det med ro og sidde stille når en hveps nærmer sig. Derudover er der mange børn med en sød tand som gerne nyder en is eller to i løbet af dagen. Der er dog ingen garanti for at de lige er opmærksomme når de spiser og dette kan være farligt med en høj hvepseaktivitet i haven.

Alt i alt er der en vis risiko for at børnene kommer galt afsted og bliver stukket hvis man har en stor population af hvepse. Det er heller ikke til at vide om ens børn er allergiske over for hvepsestik, hvilket kan være farligt, og det er derfor vigtigt at være varsom. Det er naturligvis meget vigtigt at få foretaget en fjernelse af hvepsebo som man eventuelt måtte have i haven når man ankommer til sommerhuset efter en lang periode med fravær.

Fjernelse af hvepsebo kan gøres professionelt

Det kan dog ikke anbefales at gøre det selv. Hvis hvepsene føler sig truet kan de blive aggressive og du risikerer at de går amok og begynder at stikke for at forsvare sig – ikke bare dig, men også andre i din nærhed. Det bør derfor kraftigt overvejes at få hjælp udefra i stedet. Med professionel hjælp kan man få en mere sikker fjernelse af hvepsene, således at chancen for hvepsestik bliver væsentligt mindre for dig og din familie når i nyder livet i sommerhuset.

Be the first to comment on "Beskyt familien! Få foretaget en fjernelse af hvepsebo i sommerhuset"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*