Værdier og priser for frokostordninger i København

Frokostordning København

Ønsker du en frokostordning til din virksomhed i København, har du flere firmaer at vælge i mellem. De har alle flere ting til fælles, da de nogenlunde tilbyder det samme, dog skiller de sig fra hinanden på enkelte punkter. Alle sigter målrettet efter at levere en varieret og lækker frokost til dit firma, så medarbejderne er glade og tilfredse, når de forlader bordet.

Hos firmaer i København, der tilbyder frokostordninger, går man meget op i, at menuerne er sammensat forskelligt og varieret. Nogle steder har man endda tilknytning til flere forskellige køkkener, så man både kan tilbyde sushi eller indisk mad for bare at nævne er par stykker. Levering indenfor Storkøbenhavn ligger typisk på 125-135 kr., mens de fleste har kuvertpriser fra 40 kr. og op – her spiller det ind, hvilket køkken man er tilknyttet. Ønsker man vegetarmad eller at der tages hensyn til dem, der ikke spiser svin, koster det sjældent ekstra. Dog skal man være opmærksom på, at der kan forekomme et servicekontingent, der betales månedligt og dækker lejen af service.

Har du et lille firma er det vigtigt, at du er opmærksom på, om der er sat minimum på antallet af kuverter. Det er meget forskelligt, hvor få kuverter de enkelte vil levere – nogle steder kan man bestille én kuvert, andre steder skal man bestille minimum 10 kuverter.

For alle firmaer er det ekstremt vigtigt, at maden leveres til dit firma til tiden – nogle lover endda gratis levering hvis maden ikke er fremme i tide. Samtidig er det vigtigt at maden er sund og velsmagende, og at den er lavet af friske og lokale råvarer, og køkkenerne følger med i udviklingen i den gastronomiske verden, videreudvikler og er nytænkende.

Oveni betyder det meget, at firmaerne er fleksible. Dette ses bland andet i ændring af ordre. Mange steder er det muligt, at rette i antallet af kuverter, hvis for eksempel en medarbejder skulle være blevet syg. Dette hjælper dig som kunde til at spare penge, samtidig med at det forebygger madspild.

Frokostordning i København fremfor egen kantine

Man kan overveje, hvad der er fordelagtigt ved en frokostordning frem for at have sin egen kantine. Men faktisk er der penge at spare ved ikke at drive sin egen kantine på arbejdspladsen. Som endnu et plus får man mulighed for at have et meget stort udvalg af retter til menuen – muligheder, man ikke ville have med sin egen kantineordning.

En fordel mere er, at firmaet, der står for frokosten vil hjælpe med at finde assistenter og vikarer, hvis frokosten til din virksomhed ikke bliver leveret helt klar til at sætte på bordet. Dog er maden oftest anrettet på fade, der er klar til at sætte på bordet, når frokostpausen starter.

Er du i tvivl om du skal vælge at oprette en frokostordning frem for en kantine i din virksomhed i København, er det flere steder muligt at få en uforpligtende prøveuge af en frokostordning.

Be the first to comment on "Værdier og priser for frokostordninger i København"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*