Stop din rygning ved hjælp af e cigaretter

Der er mange danskere, der kæmper med at kvitte smøgerne – der er nogen, der har god succes med det, men der er også andre, der falder tilbage i hullet og ender med at påbegynde deres rygning igen. Hvis du selv har gået med overvejelserne om at smide dine cigaretter i skraldespanden, så har du med garanti også gået og kigget på de forskellige produkter, der kan bruges til at stoppe din rygning. Der er rigtig mange, der forsøger sig med diverse former for nikotinprodukter, hvilket blandt andet inkluderer både nikotinplaster, nikotintyggegummi og de mange andre former for nikotinprodukter, der er at finde på det danske marked. Hvis du ikke ryger synderligt meget, så kan det være en ganske god måde at stoppe på, men hvis det lige så meget er fordi du har en psykisk afhængighed, der gør, at du skal ud og ryge, så bør du anskaffe dig en eller flere e cigaretter.

Hvorfor skal jeg bruge e cigaretter til mit rygestop?

Der er mange gode grunde til, at du skal bruge e cigaretter i forbindelse med dit rygestop. Det handler først og fremmest om, at det er en formidabel måde, der giver dig mulighed for at trappe gradvist ned på dit nikotinindtag, da du kan købe forskellige væsker til dine e cigaretter, der indeholder mindre og mindre nikotin – og til sidst kan du faktisk ryge e-væske helt uden nikotin, hvilket også vil betyde, at du ikke længere er fysisk afhængig af nikotin i kroppen. Det kan sagtens være, at du vil fortsætte med at dampe på dine e cigaretter med nikotinfri væske, hvilket du heller ikke skal være bange for at gøre, da der ikke er nogen skadelige stoffer i det e-væske, som du hælder ned i din e-cigaret. Derfor er det altså ganske ufarligt at dampe på e cigaretter med nikontinfri væske.

Det er dog slet ikke den eneste årsag til, at du lige netop skal vælge at gøre brug af e cigaretter i forbindelse med dit rygestop, for du kan lige så godt bruge nikotinplaster til at trappe gradvist ned på dit nikotinindtag. Det er nemlig lige så meget grundet det faktum, at du ikke kommer til at gå glip af det sociale aspekt ved at stoppe med at ryge, da du stadigvæk kan gå med de andre rygere ud i pausen, men i stedet for at ryge en cigaret, så damper du blot lidt på din e-cigaret. Det samme gør sig gældende for dig, der er psykisk afhængig af din rygning, hvorfor du føler, at du skal ud og ryge på bestemt tidspunktet, for det behøver du heller ikke at stoppe med, hvis du investerer i en række e cigaretter, som du har mulighed for at dampe lidt på, når du har behov for at slappe af, stresse lidt ned eller bare lige komme udenfor i 10 minutter.

E cigaretter skal købes på Internettet

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil købe en eller flere e cigaretter, så er der ikke nogen tvivl om, at der er mange muligheder for at købe den eller dem. Der findes både mange danske butikker og mange danske webshops, der har valgt at specialisere sig i at sælge e cigaretter til danskerne. Det er dog en god idé at du sørger for at købe dem på en webshop i stedet for i en fysisk butik, for der er faktisk større prisforskel, end du lige regner med – og det er slet ikke det hele, for udvalget af e cigaretter er også meget større på nettet, hvilket betyder, at der er bedre chance for at finde en model, der passer til dig!

Be the first to comment on "Stop din rygning ved hjælp af e cigaretter"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*