Kvalitet frem for alt!

bager

Tendensen er tydelig, forbrugerne vil ikke længere bare sætte tænderne i  hvad som helst, men vil have prima kvalitet og kende historien bag de fødevarer de stiller på bordet. Der er stigende interesse for indholdet i og fremstillingen af alle former for mad. De bedste produkter og den største gennemsigtighed får man i specialbutikkerne. Det er blevet moderne at gøre som i de gode gamle dage og handle ind i forskellige special forretninger. Alt skal  ikke længere købes i supermarkederne, fordi det er nemt, billigt og går hurtigt.

Danskerne vil altså have gode smagsoplevelser og reel viden om deres fødevarer. Bager Charlottenlund glædes ved de nye strømninger. Her er altid blevet fremstillet godt bagværk efter de gamle håndværksmæssige traditioner. Kvaliteten er i top og der er løbende og helt i takt med tidens strømninger, blevet udviklet nye produkter og sortimentet af godt bagværk er blevet øget. Derfor kan der altid forventes et højt serviceniveau og et stort udvalg, når man besøger Bager Charlottenlund. Her har kunderne og deres ønsker den centrale plads i dagligdagen og der sættes en ære i at efterkomme alle deres ønsker, både omkring det daglige brød og de kager og lækkerier der hører til ved særlige anledninger.

Tip: prøv Meny Charlottenlund hvis du mangler en god bager

Bager Charlottenlund bager til alle anledninger

Bager Charlottenlund har brød i ovnen hele ugen. Alle brød og kager i butikken er derfor aldeles nybagte og kan på ingen måde sammenlignes med det man finder i supermarkedet, der er bagt på fabrikker og ligger pakket i plastik. Intet kan hamle op med den smag, duft og nydelse, som friskbagt bagerbrød altid har. Alt er fremstillet af rene ingredienser og helt fra bunden af.

De enkelte årstider fejres tydeligt i butikken og hver højtid bliver markeret med lige de typer bagværk, som hører til sæsonen. Danskerne er måske nok blevet lidt mere optaget af deres sundhed, men den søde tand er ikke forsvundet helt og den bliver gerne tilfredsstillet hos bageren med kager og andre lækkerier.

Som tidligere anført, fastholdes bagerfagets lange og stolte traditioner for bagværk og konditorkunst, men der udvikles skam også nye opskrifter og produkter, så håndværket ikke står i stampe. Danskerne vil ikke undvære deres elskede rugbrød, morgenbrød, wienerbrød m.m., men

som det åbne og nysgerrige folkefærd vi er, finder nye brødtyper og moderne kager også vej til bagermesterens bog med opskrifter, ind i ovnene og videre til brødkurvene og fadene.

Bager Charlottenlund får drømme til at gå i opfyldelse

Overdådige og velsmagende kager har alle dage været en stor del af festlige begivenheder og selskaber. Hvad ville et bryllup f.eks. være uden en flot bryllupskage? Bager Charlottenlund bager gerne disse særlige kager, også til et meget stort antal indbudte gæster, på bestilling og er meget lydhør overfor personlige ønsker og drømme omkring både udformning og smag. Den slags opgaver løses med stor fornøjelse og i tæt samråd med den enkelte kunde. Gennem tiden er der blevet kreeret et stort antal festkager i butikken og derfor har Bager Charlottenlund masser af erfaring og flotte idéer på denne område.

Be the first to comment on "Kvalitet frem for alt!"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*