Køb HAMA Maxi til de yngste børn

Det er de færreste forældre, der ikke kender til HAMA perler. Det er uden tvivl ét af de mest populære produkter, der nogensinde er blevet fremstillet her i Danmark, hvis man ser bort fra LEGO. Det er der selvfølgelig et væld af forskellige gode grunde til, men det er dog i høj grad af samme grund som LEGO også er blevet populært. Det er nemlig et produkt, der lægger op til at man skal være kreativ og lade sin fantasi løbe løbsk, hvilket også gør sig gældende med LEGO, hvor man ganske enkelt bare kan sætte klodserne sammen på præcis den måde, som man lyster og det gør sig også gældende med HAMA perler, hvor det udelukkende er din egen fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge de farverige perler til og hvilke forskellige kreationer, som du gerne vil lave. Det er i høj grad perleplader, som de bliver brugt til, men der er også rigtig mange, der bruger de farverige og populære perler fra HAMA til at lave diverse former for smykker, hvilket blandt andet inkluderer både halskæder og armbånd med elastiske tråde – det beviser også bare, at det virkelig kun er fantasien, der kan sætte grænser for, hvad man kan bruge HAMA perler til.

HAMA perler kan fås i tre forskellige størrelser

De oprindelige HAMA perler blev sendt på markedet tilbage i 1971, hvorfor de efterhånden har været på markedet i rigtig mange år og i løbet af den tid har de kun tilegnet sig mere og mere popularitet, da Malte Haaning Plastic A/S, der er selve virksomheden, der står for fremstillingen af de populære HAMA perler, har valgt at udvide deres forretning til også at sælge deres perler til mere end 50 lande hele verden over. Hvis du gerne ville give dit barn mulighed for at lave kreationer med HAMA perler, men du ikke helt synes, at din søn eller din datter er gammel nok til at kunne håndtere de helt små HAMA perler, der i dag bliver kaldet for HAMA Midi, så kan du i stedet vælge at købe de helt store HAMA perler, der i dag bliver kaldt for HAMA Maxi. De har en langt mere passende størrelse til de børn, der endnu ikke helt har lært, at man ikke må sluge de små perler og samtidig ikke helt har en motorik, der er udviklet nok til at kunne håndtere de helt små perler fra HAMA, der i dag bliver kaldt for HAMA Mini eller bare de første perler fra HAMA, der – som sagt – går under navnet HAMA Midi den dag i dag.

HAMA Maxi er skabt til de yngste børn

HAMA perler har altid været populære hos børn hele verden over og derfor er det også meget naturligt, at de helt yngste børn også gerne vil være med. Det fik HAMA øjnene op for, hvorfor de valgte at fremstille HAMA Maxi, der er en tand større end de oprindelige perler, hvilket blandt andet betyder, at det ikke er muligt for de helt små børn at sluge dem og dertil er det også meget nemmere for dem at håndtere perlerne, hvis de er lidt større, da deres motorik selvfølgelig ikke helt er lige så veludviklet som de lidt ældre børn, der derfor sagtens kan bruge de oprindelige HAMA perler eller sågar de helt små HAMA perler, der går under navnet HAMA Mini, der blandt andet gør det muligt at lave sine kreationer lidt mere detaljerede. Det anbefales dog ikke at give børn HAMA Mini hvis ikke du er helt sikker på, at de kan håndtere dem.

Be the first to comment on "Køb HAMA Maxi til de yngste børn"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*