Køb dine hjemmesko og slippers hos Trendyslippers.com

stort udvalg af hjemmesko

På Trendyslippers.com finder du et stort udvalg af hjemmesko og slippers. Det er primært mærket Glerups, som sælger nogle lækre, varme og bløde hjemmesko/slippers. Og nu når vinteren er lige rundt om hjørnet, så er det den ideelle idé at få anskaffet sig et par slippers.

Glerups hjemmesko og slippers

Glerups blev grundlagt af Nanny Glerup i 90’erne. Nanny Glerup startede med at lave sit eget fodtøj fra sine egne Gotlandske får. Hendes fodtøj var populært blandt hendes nærmeste, og derfor valgte hun at starte sin egen virksomhed. Glerups er et dansk mærke.

Glerups hjemmesko findes både til børn, til mor og til far. De findes i flere forskellige designs, farver og størrelser, så der er helt sikkert nogle lækre hjemmesko lige for dig. Sålen på Glerups slippers er lavet af holdbart kalveskind, hvilket gør, at det er meget svært at slide sålen op på skoene i forhold til så mange andre slippers, som ikke holder særlig længe. Prisen på Glerups hjemmesko ligger også lidt højere i prisklassen, men har stadig en overkommelig pris, da man betaler for, hvad man får. Sålen på Glerups hjemmesko og slippers findes dog også i naturgummi. Man får nemlig nogle slippers i en kvalitet i verdensklasse. De er behagelige at have på, og man kan helt selv vælge om man vil have strømper på i skoene eller ej. Det kan man, fordi skoen er designet til at ånde, så dine fødder vil altid holdes varme og tørre.

Glerups hjemmesko og slippers er designet med omtanke for miljøet.

Dog kan du også finde andre mærker på Trendyslippers.com, som sælger lækre hjemmesko og slippers. Bl.a. de populære Shepherds sko, det svenske mærke Ulle, som sælger unisex slippers og mange flere lækre mærker.

Hvis du søger lidt frem og tilbage inde på deres hjemmeside, kan du klikke dig frem til en masse super lækre hjemmesko i høj kvalitet til overkommelige priser. De har en masse forskellige farver slippers, så du kan få den farve, som passer dig eller dit outfit. Det kan være du godt kan lide de lidt mere udfordrende farver eller måske er du til de mere neutrale farver. Der er i hvert fald den farve, som du leder efter. På hjemmesiden finder du også høje eller lave hjemmesko. Det kan nemlig være du gerne vil have det nemt ved at hoppe ned i dine sko, eller måske leder du efter nogle varme, høje sutsko, hvor du kan have dine sokker i, som varmer længere op ad anklen. Med hensyn til skostørrelser, så findes de også i alle de tænkelige størrelser. Derfor skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt de har din størrelse eller ej, for det kan du regne med, at de har. Ellers kan de sagtens skaffe din størrelse hjem igen, hvis du nu skulle gå hen og være uheldig, at din skostørrelse lige var blevet udsolgt. Størrelser går ca. fra 16-46. Derfor er der både sko til de helt små og til de helt store.

Be the first to comment on "Køb dine hjemmesko og slippers hos Trendyslippers.com"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*