Inspiration til at finde børnenes julegaver

Julegaver til børn

Når det bliver november, så er det på tide at gøre sig klar til at finde familiens julegaver, og ingen gaver er mere vigtige end gaverne til dem der ser frem til gaverne mest, nemlig julegaverne til børnene.

Børn elsker jul og en ting som de virkelig elsker og ser frem til, er at åbne julegaverne den 24 december. Hele denne dag er en lang pinsel i tidsudtrækning for børn, for det med at få gaverne, er i bund og grund det eneste, som de går og tripper for. Derfor skal du selvfølgelig finde de gode gaver til drengene og pigerne, så de ikke bliver skuffet.

Her får du inspiration til at finde børnenes julegaver, så du undgår at de bliver skuffet, for gaverne skal selvfølgelig både overraske og ikke mindst, være sjove for barnet.

De gode julegaveideer til de helt små

Det med at finde julegaver til et barn kan være svært, men den nemmest gruppe at finde gaver til, er de helt små, for her er glæden ved at pakke op stort set en gave i sig selv. Det betyder dog ikke, at du skal snydes for et par gode gaveideer til årets julegave.

Til babyen giver det helt sig selv, for her er gaverne jo mere til de nybagte forældre end selve barnet. De praktiske ting som bodystockings, huer og generelt tøj er altid rart at få, helt ligesom de mange praktiske ting man har brug for som forældre til en lille, er også altid rart at få i gave. Her er baby alarmer, badeting, pusleting og generelt legetøj i form at bideting og ting til at ligge på gulvet som skumgummi ting, alting gode gaveideer.

Gaveideerne til barnet der er over baby stadiet, hvilket vil sige et halvt til et hel år og over, er derimod mere til barnet selv.

Her kan du finde rigtig mange gode ting til både dreng og piger, og de traditionelle ting som Baby Born dukker til pigerne, Brio legetøj, Duplo og biler er altid gode julegaver til børn, som de fleste børn elsker at pakke op juleaften.

Et sjovt stykke legetøj der samtidig er praktisk for forældrene også, er en løbecykel. En løbecykel er noget der både hjælper barnet og forældre, for det hjælper barnet med motorikken og balancen, samtidig med at det giver lidt ”frihed” med sin egen cykel, for så kan han eller hun bevæge sig rundt. Forældre vinder også med en løbecykel som f.eks. Puky løbecykler, for så kan man komme ud og gå lidt længere uden at skulle bære barnet, da den lille vil være mere villig til at cykle selv, for nu er han eller hun blevet stor og sej med egen ”kværn”. Et godt tips er at bruge 45 kr. ekstra og købe en ringeklokke til cyklen, for den tager stort set flere kegler end cyklen selv. Du kan se de bedste priser på Puky cykler ved Pricerunner her.

En anden super god gaveide der er til indendørs leg, er noget af det smarte legemad der passer til aldersgruppen 1 år og opefter. Børn spejler sig i sine forældre, og børn kopierer når mor eller far laver aftensmad, og det kan bedst udleves med sit eget legekøkken og det store udvalg af forskelligt legemad, hvor især det gode træ legemadsudstyr er både godt og sundt for barnet.

Magformers der er blevet super populært, men som dog koster lidt, er også noget de fleste børn elsker at få, og det dækker ret bredt i aldersgrupperne, for det er et udfordrende stykke legetøj der styrker barnets kreative evner og sanser.

De sjove gaver til de større børn

Til de større børn fra skolealderen og op, her er de gode ideer til gaver der dækker bredt, nogle af de fælles ting som hitter blandt både drenge og piger. Disse er ting som løbehjul og rulleskøjter, hvor især de mange nye smarte trick løbehjul virkelig har slået igennem som den fede ting at eje som barn.

Derudover så skal man selvfølgelig give de gode gaver indenfor barnet interesser og hobbyer. Børn får jo særlige interesser og begynder at gå til sportsgrene som håndbold, fodbold, hestesport, kampsport, gymnastik, musik og mange andre ting. Det åbner op for at finde gode gaveideer indenfor disse hobbyer, for til fodbold drengen eller pigen kan man give træningstøj, fodboldstøvler og andet, imens udvalget indenfor hestesport udstyr jo kan gøre en fattig bare ved tanken.

Derudover så er den sikre vinder blandt gode gaver til drenge, noget af alt det fede gamer udstyr, for rigtig mange drenge sidder og spiller computer hver dag, og en rigtig gamer mus, stol, høretelefon eller måske nyt fedt spil, er noget han vil blive lykkelig over at få i gave til juleaften.

Gaveideerne til teenagerne

Det helt store problem med at finde gode gaver til børn, indtræder når de bliver teenagere, for her er ønskerne ret mangelfulde, og man får aldrig rigtig nogen svar hvis man spørger hvad de ønsker sig.

Det kan dog gøres ret nemt, for både drenge og piger går op i deres udseende i denne alder, så lækkert modetøj som toppe, t-shirts, bukser, sko eller måske et par lækre designer solbriller kan bruges. Helt ligesom du kan score point ved pigerne, ved at give dem lækre skønhedsting som makeup, neglelak, Baby Lips og alt det andet indenfor skønhed.

Disse gaveideer til børnene vil være velvalgte, hvis du vil give en god gave, der både overrasker og glæder den 24 december.

Be the first to comment on "Inspiration til at finde børnenes julegaver"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*