Hvad kan de nye E-tune badmintonketchere?

Jeg spiller 5 gange om ugen, samtidig morgentræner jeg også, men jeg synes ikke min smash er så gode som de burde være! Jeg laver meget smash-træning og forsøger at arbejde meget med min rotation i kroppen, men lige lidt virker det? Jeg føler min træning er gået lidt i stå!

De seneste par træninger, er snakken gået på Jan Ø Jørgensens nye badmintonketcher Voltric 80 E-tune som skulle være en opgradering af min almindelige Voltric 80. Eftersigende skulle det være muligt at modificere ens ketcher sådan at den får mere power end en almindelig ketcher ved hjælp af Yonex nye Power-plugs system! Når man bestiller ketcheren kommer den som standard med alle 4 power-plugs, men man kan bestille den sådan, at der kun sidder 2 power-plugs på og de resterende 2 får man med i en lille pose.

e-tuneJeg søgte på nettet og fandt webshoppen: badmintonketcher.dk som havde ketcheren. Jeg kontaktede ejeren for at spørge lidt ind til badmintonketcheren. Han fortalte mig, at der også var en Voltric 70 E-tune, begge badmintonketchere har vægten lagt mod hovedet som i sig selv skulle give et tungere smash, men med det nye E-tune system skulle man få endnu mere power i! Jeg fik ketcheren leveret hvor alle 4 Power-plugs var tilføjet, som skulle tilføje 10% ekstra slagkraft! I starten fik jeg ketcheren på en prøveperiode på de 30 dage som webshoppen lovede, jeg blev så glad for den ekstra power som ketcheren leverer, at jeg valgte at købe flere af dem, således, at hvis en springer, så har jeg altid en ny jeg kan hive op af tasken så jeg ikke længere skal føle at mit smash ikke er hårdt nok til, at slå den direkte ned. Takket være min nye E-tune badmintonketcher føler jeg, at mit spil igen rykker sig og træningen går den rigtige vej! Jeg fandt også denne webshop hvor du kan læse lidt mere om teknologien bag ved Voltric 80 E-tune.

Be the first to comment on "Hvad kan de nye E-tune badmintonketchere?"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*