Hvad er en slipsenål og hvad bruges den til?

Enhver mand med respekt for sig selv har naturligvis et udvalg af slipsenåle derhjemme, så han har noget at vælge mellem. Det er særdeles vigtigt, at du også har en eller flere slipsenåle derhjemme, da de faktisk kan være med til at pifte enhver form for outfit op. Der er mange, der godt er klar over, hvad en slipsenål egentlig er, men der er desværre også rigtig mange, der ikke helt er klar over hvad det er, og det er en skam, for de går glip af en rigtig vigtig dimension af deres outfit. En slipsenål (bliver ofte også kaldet for en slipseklemme og hedder en tie clip på engelsk) er et stykke beklædningstilbehør, der bliver brugt til at sætte et slips fast til den underliggende skjortes forstykke.

Det betyder også, at den slipsenål faktisk ikke kun er skabt med intentionen om, at den skal se nydelig ud, for den tjener også det praktiske formål, at den kan sikre, at dit slips ikke begynder at flagre og ligeledes vil en slipsenål også kunne sikre dig, at dit slips hele tiden hænger lige og dermed også giver et pænt, ensartet udseende. Det kan godt være svært at få et slips til at hænge pænt og lige, hvis ikke man gør brug af en slipsenål, så det er blot én af mange grunde til at du skal ud og investere i en eller flere slipsenåle, som du kan tage frem, når du skal have skjorte og slips på.

Det er lidt forskelligt hvilket materiale, der bliver brugt i forbindelse med fremstillingen af en slipsenål, men du kan dog være helt sikker på, at det er en form for metal, der bliver brugt. Ofte er slipsenåle også udstyret med en form for udsmykning, hvilket kunne være et mønster, en sten eller noget helt tredje. Ydermere, så findes der også rigtig mange slipsenåle, der er blevet udstyret med et lille mærke, der indikerer et form for medlemskab af en klub, en loge, et tilhørsforhold el.lign. – præcis på samme måde, som dit slips også kan være et tegn på et eller flere særlige tilhørsforhold. Man begyndte først at bruge slipsenåle i starten af 1920’erne og i den periode var det særligt på mode med lige slips, som var fremstillet af skrøbelige materialer som eksempelvis silke. Desuden blev slipsenålen også hurtigt en permanent erstatning for den mere traditionelle kravat nål.

Kan jeg købe slipsenåle på nettet?

Der er – desværre – stadig rigtig mange mennesker, der vælger at besøge en fysisk butik, hvis de skal have en slipsenål Det er en skam, for ikke nok med, at priserne er meget højere i de fysiske butikker, så er udvalget også langt mere begrænset og det betyder desværre, at det ikke altid er sikkert, at du kan få fat i lige netop dén slipsenål, som du gerne vil have og derfor er du nødsaget til at gå på kompromis og vælge en anden model, som du ikke er helt lige så vild med, som den du først havde i tankerne. Der findes dog heldigvis en fantastisk løsning på denne problemstilling og det er naturligvis at droppe idéen om, at du er nødsaget til at købe din slipsenål i en fysisk butik, for det er du bestemt ikke.

Der findes nemlig et væld af danske webshops, der har valgt at specialisere sig i at sælge slipsenål og andet beklædningstilbehør på nettet. Du kan med garanti også sagtens finde et sted, hvor du kan finde en lækker slipsenål, der lever op til dine forskellige krav og som du oven i købet kan købe til en rigtig god pris sammenlignet med prisniveauet i de fysiske butikker.

Be the first to comment on "Hvad er en slipsenål og hvad bruges den til?"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*