Heldige børn

Jeg er veninde til en sød pige, men en dreng på snart 10 år. Jeg er ret imponeret over hvor god en mor min veninde er for hendes søn. Når jeg er sammen med dem, er nogle af hans venner nogle gange med, og jeg er ligeså imponeret over, hvor gode forældre de her børn også har. Forældrene og min veninde sørger simpelthen så godt for deres børn, og sikrer sig altid at børnene få super sund og nærende mad, at de har det bedste og mest stimulerende og lærerige legetøj, og at de går i tøj som er af den bedste kvalitet.

Jeg ved det ikke med sikkerhed, men noget siger mig, at forældre i dag bare lige er dét mere bevidste om børnenes tarv end bare mine forældres generation var. Ikke fordi mine forældre ikke var gode forældre, for det var de. Jeg manglede aldrig noget, og jeg husker min barndom som god og tryg, men forældre i dag sørger bare lige for dét ekstra, hvilket jeg tror betyder, at de her børn får de bedste forudsætninger i livet.

Min venindes søn har for eksempel bare det fedeste legetøj. Han har lige fået et micro løbehjul, som han absolut elsker. Jeg kan næsten blive lidt jaloux over alle de sjove ting han har, og jeg glæder mig selv til at blive forælder en dag, så jeg sørge ligeså godt for mine egne børn.

Be the first to comment on "Heldige børn"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*