Giv et gavekort

Gavekort

At give gavekort behøver i dag ikke at være en anonym og upersonlig gave tværtimod. Førhen når man gav penge eller gavekort kunne det betragtes som en gave uden indsats. Men de tider har ændret sig dramatisk for gavekortene. For udover at det er blevet ”in” at give gavekort er mulighederne uanede i forhold til hvad vi har været vant til tidligere.

Vi er i dag præget af oplevelser og selvrealisering i stor stil. Den teknologiske alder er over os, og vi er så småt ved at have fuldendt vores behov for legetøj og gadgets. Og når ens behov i hjemmet er dækket, hvad ønsker man sig så … man ønsker sig selvfølgelig oplevelser. Masser af oplevelser. Og det er det man kan give når man giver gavekort uanset hvor de er til.

Oplevelsesgavekort – et nyt hit

Oplevelsesgavekort er blevet det nye store hit og med god grund. For de tilbud der kommer med disse gavekort er ting, som man aldrig selv ville købe for en selv og er selvrealiserende. Derudover er det oplevelser som aldrig vil blive glemt. Skal du eksempelvis til bryllup, kan du give det nyforelskede par et kro-ophold i det sønder jyske. Så kan de når hverdagen trænger sig på, trække sig tilbage og igen få tid til at nyde hinanden. Er det en 25 års eller 30 års gave til drengerøven er der også masser af muligheder. Der kan gives et gavekort til at køre i formel 1 bil, til skydning, til skydiving. Efterhånden er mulighederne uanede og det samme er glæden ved at modtage disse gavekort. For det er ikke noget man tror man mangler man får, men en god overraskelse og noget der vil blive husket for eftertiden. Læs mere om oplevelsesgavekort her.

Ting du skal være opmærksom på når du giver gavekort

Der er nogle få ting, som du skal være opmærksom på når du køber gavekort, for at sikre dig at modtageren for den størst mulige glæde ved gavekortet. Det første du skal lægge mærke til er hvor længe gavekortet er gyldigt. Selvom gavekort i princippet skal holde evigt, så er det ikke en kamp du skal give modtageren. Så gavekort med begrænset holdbarhed er en dårlig idé for så risikerer du at i stedet for en god gave så får modtageren en stresset oplevelse fordi de skal nå at indfri det. Det andet du skal være opmærksom på er om der er begrænsninger på hvilke dage man kan indløse. Nogle af de helt exceptionelle gode tilbud kan eksempelvis kun bruges tirsdag til torsdag. Det er meget ærgerligt hvis man som bryllupsgave giver parret et kroophold på en luksus kro hvis de ikke kan få fri til det. Den tredje og sidste ting du skal være opmærksom på er ikke at projektere dine egne ønsker og vildhed. Hvis modtageren ikke er vild og udfarende kan bungie-jump, faldskærmsudspringning eller skydning være en gave som er for meget for vedkommende. Så giv en gave som er til glæde for vedkommende ud fra vedkommendes personlighed, interesser og ønsker. På den måde får personen maksimal glæde ud af sit gavekort.

Be the first to comment on "Giv et gavekort"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*