Fastnetbredbånd hvad er det nu det er?

Kært barn har mange navne. Fastnetbredbånd, ADSL forbindelse, Kobberforbindelsen, Almindeligt bredbånd. Der er mange muligheder, og netop det symbolisere at denne forbindelse er den mest brugte internetforbindelse i Danmark.

Fastnet bruges normalt når der snakkes om telefoni, men også når der snakkes om fastnet bredbånd. Fastnet bredbånd bliver nemlig trukket gennem fastnet stikket. Da der først kom internet til Danmark kunne du ikke få det trådløst, og her blev din internetforbindelse trukket gennem fastnet stikket. I dag bliver denne forbindelse stadig trukket her igennem, men det betyder ikke at du ikke kan have trådløst internet. Den trådløse eller WiFi forbindelsen kan du stadig få, du tilkobler blot en router, og så fungere det som alt andet.

Fastnetbredbånd bliver transporteret over kobber kabler, netop derfor bliver det også kaldt kobberforbindelsen. Kobberkablerne er også kendt som ADSL kabler, og derfor bliver forbindelsen også kaldet ADSL forbindelsen.

Forskellen på denne forbindelse og den nyeste fibernets teknologi er kablerne de bliver transporteret over. Med fibernet forbindelsen bliver forbindelsen transporteret gennem lysledningskabler, og ikke kobberkabler. Dette betyder at du med fibernet forbindelsen kan få en forbindelse der er lige så hurtig som lysets hastighed. Hvor du med fastnet og kobberkablerne kan få en begrænset hastighed. Med en fastnetforbindelse er din downloads og uploadhastighed ikke den samme. Du vil altså typisk få en downloadhastighed der er en helt del højere end din upload hastighed.

Leder du efter en fastnet forbindelse til den billigste pris, ja så klik ind på internettjek.dk og find det abonnement der passer bedst til dit behov og billigste pris. Du skal blot indtaste dit postnummer, og dit forbrug, og herefter vil de abonnementer og pakker til den billigste pris dukke op. Det er let og enkelt, og du kan let sammenligne alle pakker i Danmark fra hele landets udbydere.

Be the first to comment on "Fastnetbredbånd hvad er det nu det er?"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*