Få sportsmassage på Østerbro

Sportsmassage Østerbro

Mange københavnere dyrker sport på både professionelt plan og som amatører i én af de rigtig mange københavnske sports- og idrætsforeninger, der ligger spredt udover hele hovedstaden. Er du én af de mange idrætsudøvere, så kender du måske desværre også til sportsskader.

Der findes mange former for sportsskader og de kommer næsten uanset hvilken idrætsgren det er, du dyrker. Udover deciderede skader, så kender du også til ømme muskler og sener.

Hvis du tager din sport seriøst så spar ikke sportsmassage

Hvis du vil noget med din sport og tager den seriøst, så kan vi næsten ikke anbefale nok at du begynder at modtage sportsmassage. En sportsmassør er specialiseret i behandling af netop sportsudøvere og gør det ved at behandle og massere kroppens muskler, sener og væv, så der bliver skabt fornyet flow og dermed også masser af velvære.

Udover den almindelige velvære er én af hovedårsagerne til at modtage sportsmassage restitution. Når man har belastet sine muskler hårdt ved at dyrke sport, så skal de restituere bagefter. Det er derfor man oplever ømme muskler f.eks. Under sportsudøvelsen nedbryder man celler i musklerne, og når de restituerer, bliver de gendannet i stærkere form. Derfor er restituering yderst vigtigt. Sagen er bare at det tager tid.

Får du en gang sportsmassage efter sportsudøvelsen, hjælper det dog med at speede restitueringen op. Vi kan altså kun på det højeste anbefale at du laver en aftale med en dygtig sportsmassør, hvis du tager din sport alvorligt – og ja, hvis du tager din krop og dit fysiske og mentale velvære alvorligt.

Den bedste sportsmassage på Østerbro

Den bedste sportsmassage i København finder du hos MassageKompagniet på Classensgade på Østerbro. De ligger lige ved Lille Triangel og ikke ret langt fra Parken og Østerbro Stadion, samt Fælledparken, hvor du måske allerede dyrker din sport. I så fald bliver det ikke meget nemmere for dig.

Ikke nok med kompetencen, så kan du lige nu også spare penge på din sportsmassage, hvis du vælger MassageKompagniet som din leverandør af massage. De kører nemlig med et særligt efterårstilbud, hvor man får 10% i rabat. Det vil i kroner og øre sige, at en halv times sportsmassage koster 299 kr. Det synes vi er billigt givet ud i forhold til hvad man får ud af det.

Giv et gavekort

Hvad nu hvis du ikke selv er den store sportsmand eller -kvinde? Eller hvis din idræt ikke er så omfattende at du synes en sportsmassage er nødvendig? Faktisk kan du hos MassageKompagniet også købe gavekort til diverse typer af massage, deriblandt sportsmassage. Så har du en ven, et familiemedlem eller en kæreste, der dyrker megen sport, så har du her den perfekte gave, som vedkommende måske endda ikke engang vidste han eller hun havde brug for. Udover at give en gave, kan du også ende med at give vedkommende en bedre livsstil og mere velvære i livet.

Det kan ofte være svært at finde på gaver og vi ved jo at julen nærmer sig med hastige skridt, så derfor synes vi at du burde overveje dette tilbud.

Be the first to comment on "Få sportsmassage på Østerbro"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*