Få en ordentlig afsked med en ordentlig begravelse i Odense og Nordfyn

kiste

Der er aldrig nogen der bryder sig om at skulle sige farvel til en man har kært. For mange er det nok det værste der kan ramme en i sit liv, især hvis det er den der står nærest. Mange danskere har prøvet at miste en kær, det er en ting som er uundgåelig at opleve, om så det er forældre, bedsteforældre eller en god ven, er det noget der giver dybe ar i sjælen. Derfor er det også vigtigt for os at få sagt ordentligt farvel, så man kan starte sin sorg med en smule ro i sjælen. Der er 4 større begivenheder i vores liv i forhold til menneskers traditioner gennem livet. Først er der en dåb eller anden form for navngivning, som er en begyndelse på livet. Dernæst har vi konfirmationen eller nonfirmationen, der symboliserer vores ankomst til ungdommen. Så har vi brylluppet, der symboliserer et bindende forhold, hvordan vi vil leve resten af vores liv. Til sidst har vi en begravelse, der som det sidste skridt i vores liv symboliserer afslutningen, selvom det er den eneste af de 4 begivenheder vi ikke selv får lov til at opleve.

Bliv stedt til hvile i det flotte Nordfyn

Mange danskere går meget op i hvordan deres gravsted kommer til at se ud, om det så er stenen, pladsen eller kirkegården, vil vi gerne have at dette sidste hvilested er det helt rigtige. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt med en ordentlig begravelse i flotte omgivelser. Det kan du få i Odense eller Nordfyn, afhængigt af om du ønsker at ende dine dage på landet eller i storbyen. Nordfyn består af mange smukke naturområder, pletvist dækket af små landsbyer. En ting der kendetegner Danmark er de små flere århundreder gamle landsbykirker der dekorerer vores danske landskab. Du kan vælge at blive stedt til hvile i din lokale kirke i Nordfyn, om du så er født og opvokset der, eller om du er tilflytter.

Hvis du er vokset op i storbyen som for eksempel Odense, kan du naturligvis også vælge en kirker der i som passer bedst til dig. Storbyer har altid lidt større og mere prangende kirker og kirkegårde, heriblandt er også Odense, der passer perfekt til dig som altid har haft lidt mere flair i livet.

Du behøver ikke at have en traditionel begravelse

Mange familier tænker ikke udover grænserne når de skal planlægge detaljerne til deres kæres begravelse, de går efter den traditionelle kirke begravelse, med den standard ceremoni. Men hvis du for eksempel sidde tilbage som datter, og ved at din nyligt afdøde mor ville have elsket at hendes begravelse fik et helt særlig præg af hende selv eller bare noget ekstraordinært generelt, skal du ikke tøve med at bryde normen. Vores moderne samfund er det blevet mere eller mindre normalt at bryde normen. Man skal endelig ikke tøve med at bryde normen som med en begravelse, hvis man ved at det ville have gjort den afdøde glad. Det er vel også det en begravelse handler om, at få sagt et ordentligt farvel og have en sidste fejring eller minde af en man elsker.

Be the first to comment on "Få en ordentlig afsked med en ordentlig begravelse i Odense og Nordfyn"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*