Få hjælp til træfældning

overskyet

Har du igennem en længere periode haft i tankerne at du kunne have brug for hjælp til en træfældning? Så kan det være en rigtig god idé at undersøge hvilke forskellige muligheder du kan have for at få hjælp til en træfældning i dit nærområde. For eksempel er der i København mange forskellige firmaer, der kan tilbyde dig hjælp med en træfældning. Der kan være mange forskellige årsager til at man kan blive nødt til at fælde et træ. Det kan for eksempel være nødvendigt at fælde et træ hvis det er blevet angrebet af enten råd eller svamp eller af andre træ sygdomme, der kan angribe et træ og dermed gøre det farligt at lade træet stå, da det på den måde kan have større risiko for at vælte under en storm eller lignende. Det kan også være relevant at få bestilt en træfældning hvis dit træ er blevet stormskadet på den ene eller den anden måde.

Akut træfældning

Er et træ i din have eller tæt ved dit hus der er placeret for tæt på en vej, eller måske for tæt på en bebyggelse, er tæt på at ramme el-ledninger eller måske er for tæt på en vej eller er til gene for andet beplantning, så kan det måske være en god idé at bestille en træfældning så dit træ kan blive fjernet på en forsvarlig måde. Skønt det kan lade sig gøre at lave en træfældning selv, selvom man måske ikke selv er professionel, ofte kan det dog være en god idé at få noget professionel hjælp til en træfældning, hvis for eksempel dit træ hælder i en modsat retning end den retning det umiddelbart til skal fældes i. Det kan også være en rigtig god idé at få hjælp til akutte træfældninger som kan være resultat af stormskader, eller måske at træet er blevet råddent eller på anden måde blevet ramt af sygdom, som kan gøre træet sårbart overfor vind og lignende.

Sikker træfældning

Er du i tvivl om at et træ skal fældes, enten fordi det er ramt af sygdom eller blevet stormskadet, så kan det være en rigtig god idé at få noget professionel hjælp til rådgivning omkring hvorvidt dit træ er bevaringsværdigt, eller måske nærmere er en god idé at bestille en træfældning. På den måde kan du også få rådgivning til at planlægge alle omstændighederne omkring en træfældning, for eksempel er det relevant at overveje hvad der skal ske med træet efter en træfældning. Ønsker du for eksempel at bruge træet til brænde, eller skal det køres væk sammen med andet grenaffald. Det kan også være relevant at overveje om du gerne vil have det resterende træaffald skal køres til rodfræsning eller flishugning. Ofte er det også en god idé at undersøge hvilke forsikringer et firma der skal varetage din træfældning har, da det ikke altid er en helt ufarlig proces. Hvis du selv gerne vil prøve kræfter med at lave din træfældning, er dette også utrolig relevant at undersøge, så du er på den sikre side, hvis du skulle komme til at være skyld i materiel skade.

Be the first to comment on "Få hjælp til træfældning"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*