Et smertefrit og slankt liv med Scandlife Danmark ApS Bailine

glæde

Bailine er en smerte og slankeklinik. Firmaet følger konceptet figurformning, som er fastlagt i fire principper. Som det mest konsekvente er Bailine kun for kvinder. Det betyder at behandlingerne kun udføres på kvinder, da metoder og udstyr er udviklet specielt til kvinders anatomi. Både personale og ejere er ligeledes kvinder i Bailine.

Firmaet behandler kvinder, som er fyldt 18 år. Forskellige forhold kan medføre, at man ikke kan blive behandlet. Er kunden eksempelvis gravid, har pacemaker, hjertefejl, epilepsi eller infektionssygdomme anbefales det, at kontakte egen læge for en afklaring.

Derudover fastholdes konceptet i Bailine kost, Bailine aktivitet og Bailine motivation. Gennem programmet lærer kunden altså en masse nyt om kostvaner og sundhed. Med en hjælp fokuseret på det individuelle problem hjælper programmet således med at blive slankere. Til at holde på og forme figuren tilbyder Bailine en træning, som er fokuseret på en god bevægelighed og en god form. Disse øvelser findes i særlige computerprogrammer, som passer til kunden uanset alder og størrelse.

Udover vejledning til hvad kunden aktivt kan gøre for at fremme sine mål, lægger Bailine stor vægt på mental motivation. Med særlige mentale teknikker hjælper programmet med at styre aktivitets- og spisevaner, samt forestillingen om egen krop og kropsbillede. Med udgangspunkt i disse fire princippet garanterer firmaet resultater ved behandling i 5 uger, 2 gange om ugen.

Hvordan virker Bailine

Bailine arbejder ud fra den overbevisning, at et kilo fedt fylder fire gange så meget som et kilo muskler. Det betyder derfor, at et kilo tabt i vægt kun kan ses på vægten. Et kilo tabt i fedt kan derimod også ses på tøjstørrelsen. Resultater måles derfor lige så gerne i tabte centimeter som i vægt.

Kunden krop bliver ved første behandling gennemgået fuldstændigt. Kundens fedtprocent, vægt og centimetermål bliver noteret i et computerprogram. Gamle kostvaner noteres ligeledes og der dannes på den måde et fuldstændigt billede at kunden figur og tilstand.

Ud fra disse oplysninger vil der så blive fastlagt et individuelt slankeforløb i samarbejde med en terapeut. I slankeforløbet vil der være fokus på ekstra forbrænding på de rette steder på kroppen, øget motion og fokus på et lavere kalorieindtag. Bailine hjælper altså med at finde frem til kundens ømme punkter, og med et målrettet program at tage hånd om de ømme punkter.

Med programmerne tilbyder Bailine udover vægttab hjælp til smertelindring, hjælp med at komme i gang igen efter en fødsel og hjælp med sportsskader. Bailine reklamerer samtidig med, at kunne give et forbedret velvære, løsne låste og spændte muskler og udrense affaldsstoffer. Firmaet kan angiveligt forbedre kundens blodcirkulation og kredsløs og afhjælpe træthedsgener. Ved spørgsmål anbefalet det, at man kontakter sin nærmeste Bailine klinik. Den nærmeste klinik kan findes på nettet. Har man spørgsmål vedrørende opstart af nu Bailine klinik i Danmark, bedes man kontakte Scandlife Danmark ApS her. Ved spørgsmål vedrørende opstart af ny klinik i udlandet, bedes man ligeledes kontakte Scandlife Danmark ApS. Firmaet har også en hjemmeside, hvor man kan søge svar på sine spørgsmål.

Be the first to comment on "Et smertefrit og slankt liv med Scandlife Danmark ApS Bailine"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*