En dyreklinik hjælper dig med at passe på dine kæledyr

dyr

Vores kæledyr er en vigtig del af familien. Derfor påvirker det os meget, hvis vi kan mærke, at de ikke har det godt, eller hvis de begynder at vise tegn på sygdom. I sådanne tilfælde vil vi gøre, hvad som helst for, at vores dyr igen bliver friske og raske. Det er her, hvor vi tager dem til en dyreklinik.

Dyreklinik i trekantsområdet

I Fredericia ligger der en dyreklinik, som dækker hele trekantområdet, hvilke vil sige Kolding, Vejle og Fredericia (med en del kunder fra Middelfart også). Dyreklinikken vil til hver en tid tage imod dit kæledyr. Det kan være, at din kat skal til et sundhedstjek, din hund har brug for tandpleje, eller du står i en situation, hvor dit kæledyr har brug for akut hjælp. Uanset hvad kan du tage dem til dyreklinikken.
Dyreklinikkerne går meget op i, at du som dyreejer skal føle dig tryg, når du afleverer dit kæledyr. Vi ved alle sammen, hvor meget et kæledyr betyder, og hvor meget man knytter sig til det, og derfor kan man godt være lidt kræsen med, hvem man overlader det til. Men du kan roligt overlade dit kæledyr i hænderne på fagfolkene på dyreklinikkerne. De ved, hvad de gør, og de sørger for, at du føler dig velinformeret om/tryg ved, hvordan de behandler dit kæledyr.

Hvad tager en dyreklinik sig af?

En dyreklinik er et sted, hvor du kan tage hen, uanset hvad der plager dit dyr.  De laver alt fra at rense småskrammer til at foretage større operationer. Her er flere eksempler på, hvad en dyreklinik kan gøre for dit kæledyr:
-Foretage et sundhedstjek. Her bliver dit dyr tjekket for eventuelle sygdomme under opsejling.
-Vaccinationer. For eksempel hvis du skal have dit kæledyr med på ferie til udlandet.
-Undersøgelse af hvalpe og kattekillinger. Hvis dit kæledyr har fået unger, er det en god idé at få tjekket op på ungernes udvikling og sikre sig, at alting går, som det skal (ligesom med babyer).
-Sterilisationer. Dette er af både hunde og katte.
-Hudlidelser. Hvis dit kæledyr har fået et underligt udslet på næsen eller i ørerne, tjekker dyrlægerne på klinikken, hvad der er årsag til dette. De sender eventuelt prøver til et laboratorium.
-Tandbehandlinger. Det er meget normalt for kæledyr, som er op i alderen, at få tandproblemer, og det kan blive et kæmpe irritationsmoment for dyret.
-Diverse operationer.
-Knogle- og ledlidelser. Dette er desværre også en af de sygdomme, som mange ældre kæledyr ikke helt kan se sig foruden.
-Fødsler. Dyreklinikken hjælper dit kæledyr med at føde. Det kan være svært at skulle klare den slags alene som ejer, og det kan sommetider virke meget voldsomt.
-Aflivninger. Hvis dit kæledyr er så sygt, at der ikke er noget at gøre, og du har besluttet, at det bedste er at sige farvel, så er dette også noget, du kan få hjælp til hos dyreklinikken. De gør det på en respektfuld måde for dig og dit kæledyr.

Be the first to comment on "En dyreklinik hjælper dig med at passe på dine kæledyr"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*