Det er baskegodt! Nyd den danske Superliga

Superligaen

Et mix af Superliga, hygge, lækre godter eller gnaskegrønt med dip. Og måske også i godt selskab. Så bliver dagen ikke bedre! Du får en helt speciel følelse, når kampen går i gang. Du lever dig ind i kampen og mærker ligefrem pulsen stige, når der sker noget spændende eller uventet. Du hopper lidt i stolen, siger kom nu flere gange og tager dig til hovedet en gang imellem. Det kan være nervepirrende at se en kamp. Og det er ikke kun spillerne, som får sved på panden. Du gør også!

Ramt af fodboldfeberen?

Ja, danskerne er i hvert fald ramt af fodboldfeberen og har været det længe. Både i storbyer og landsbyer fylder fodbolden meget i vores hverdag. Vi nøjes ikke kun med at snakke om det. Vi giver den også gas i praksis. Utrolig mange dyrker fodbold i fritiden, og holdene er alt lige fra miniputter til oldboys. Og de har alle ikke kun en, men to ting til fælles. De elsker fodbold. De har eller har haft en drengedrøm om at spille i den danske Superliga. At opnå drengedrømmen på oldboysholdet er nok for sent, men det gør ikke noget at holde fast i den. At drømme er nemlig en dejlig ting. Børnene og de unge har også en eller flere favoritspillere, som de ser op til. Og de følger dem tæt. Hvordan de spiller, scorer de mål, forsvarer eller angriber de godt. Og flere og flere får sæsonkort til hjemmekampe. Udekampe ser de så i fjernsynet. Møder børnene og de unge spillerne personligt, får de julelys i øjnene. Og autografen bliver med sikkerhed passet godt på hjemme på værelset. Mødet er en stor ting.

Der er masser af talenter derude. Nogle har et fantastisk venstreben. Nogle har talent for at redde bolde i målet. Nogle er hurtige som bare pokker på fodboldbanen, mens andre dribler som en drøm. Flere og flere kommer til at spille i Superligaen, fordi de knokler og knokler til træningen for at opnå deres drøm. Det giver pote!

Et godt trumfkort

Den danske Superliga, eller fodbold i det hele taget, er et emne, som rigtig mange snakker om. Du hører ordene fodbold og Superliga alle steder. På dit arbejde. På restauranten. Blandt familiemedlemmer. I tv’et. Mens du venter på togstationen. Folk snakker om de gode fodboldoplevelser, resultater og kampens indhold. Emnet er altid et godt trumfkort både i forhold til dem, du allerede kender, men også som et samtaleemne i mødet med nye mennesker. Uanset om du eller personen ved siden af dig er fodboldfan eller ej, så har alle som regel et eller andet at sige om sportsgrenen. Og har måske også en holdning eller to! Start samtalen med et par klassiske spørgsmål, og så kører den af sig selv. Så du fodbold i går? Hvorfor ikke? Hvad synes du om fodbold og den danske Superliga? Har du selv spillet? Der bliver en god ping pong frem og tilbage.

Be the first to comment on "Det er baskegodt! Nyd den danske Superliga"

Læg en kommentar

Din email-adresse bliver ikke vist.


*